Hem / H&M och Balmani är en sanning

 

När det kommer till mode är det många människor som blir känslosamma, och när det kommer till Balmanis kläder är det många som vill bära. Nu har allt fler dödliga chansen. 

1606342-fashion-designer-studio-with-professional-equipmentMode är verkligen något som får människor att känna, tycka och tänka. Och i en tid då allt snurrar på allt snabbare är det viktigt att man får visa upp vem man är som person. Att då blanda det personliga, exempelvis smycken från http://familjesmycken.se/med lite storslaget mode i form av att bära ett designerplagg är en kombination som är nästintill dödlig. H&M är vi vana att se ha olika designsamarbeten, men kanske inte något som är i stil med det som om några dagar kommer att lanseras i Sverige: sitt samarbete med det storslagna modehuset Balmain.

Känna sig som en krigare

Visst, det läckte ut bilder från samarbetet, men kanske var det bra då allt fler kände ett större pirr av att få bära ett av alla de tuffa plagg som kommer, den 5:e november, att finans tillgängliga i butik. I en artikel från Dagens Industri weekend kan man läsa att man i Balmains kläder känner sig som en krigare. Och det gör man verkligen då det ligger ett enormt fokus på detaljerna och alla det övermäktiga pärlorna. I en klänning kommer det att finnas över 250 000 handsydda pärlor. Bara det gör att man nästan vill köpa den för att sedan rama in den.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig på nätet samt i 250 utvalda H&M-butiker världen över och om man känner att man ska ha en chans så är det bra att kolla upp i vilka butiker som kollektionen kommer att finnas samt att hänga på låset – gärna lång tid innan. Att sedan stå och fundera över ett plagg där inne fungerar inte heller utan kolla upp innan vad du är intresserad av för att sedan spana in plaggen och plocka på dig allt snyggt du kommer över – sedan är det dags att sålla. Lycka till och ha som mental bild hur snygg du kommer vara i plaggen.