Hem / Vårmode 2015

 

Nu är ett nytt år här och det börjar bli vår. I och med vårens ankomst, kommer även vårmodet. Rosa, utsvängt och slappt ska det vara. De viktigaste accessoarerna är väskor och solglasögon.

2679700-fashion-retro-red-icons-and-accessories-for-romance-girl

I en artikel i Allt om Stockholm kan man läsa om vårens mode. Basfärgerna som gäller för den här våren är vitt, ljusgrått och beigt. En annan färg som syns på var och varannan visning är rosa. Den här färgen bär man oavsett vilken stil man har. Puderrosa passar den som gillar det minimalistiska, medan damm-rosa är lite mer rock’n’roll. It-plagget som kommer att finnas i alla modemedvetna människors garderober i vår är byxan av bootcut-modell. Dessa utsvängda byxor bärs gärna med en topp instoppad eller en glittrig tröja. De material som är absolut hetast i vår är bomull, linne, ull och silke. Vi tänker mer på miljön och kvaliteten och använder därför naturmaterial.

Köp inte piratkopierade väskor och solglasögon

De accessoarer som är rätt i vår är stora väskor som rymmer allt man vill ha med sig på spontana semestrar. Även solbrillor i mängder av olika färger och former är rätt. Dessa kan man bland annat hitta på www.saltopeppar.se. Vill man inte lägga en förmögenhet på sina nya solglasögon kan man faktiskt slå till på ett par lite billigare. Prislappen avgör inte hur bra solglasögonen skyddar mot UV-strålning, rapporterar Dagens Nyheter. Vill man ändå ha ett par märkesbågar men inte har råd, bör man dock inte lockas att köpa piratkopior. Köper man oäkta produkter stödjer man nämligen en bransch där det är vanligt med barnarbete, droger och annan kriminalitet. Dessutom bidrar piratkopieringen till miljöförstöring. Fabrikerna som tillverkar kopior använder ofta farliga kemikalier och ämnen. De rättar sig heller inte efter gällande lagar och regler.

”Kopior av smink, mat och medicin kan innehålla hälsofarliga ämnen som rentav kan vara livsfarliga.” Läs mer.